Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2009

Κινηματογραφική Λέσχη Ιονίου Πανεπιστημίου


Η Κινηματογραφική Λέσχη Ιονίου Πανεπιστημίου λειτουργεί από το 1999 στην Κέρκυρα και στόχος είναι η εβδομαδιαία προβολή ταινιών τις ενεργές φοιτητικές περιόδους.
Καταρχάς παίζουμε μπομπίνες και αυτό σημαίνει ότι ο διαθέσιμος αριθμός ταινιών δεν είναι απεριόριστος και αναγκαστικά η επιλογή ταινιών δεν εκτείνεται στο τι θα θέλαμε να παίζουμε αλλά στο τι μπορούμε να παίζουμε.
Αν κάποιος έχει να μας προτείνει κάποια εταιρία διανομής ή οργανισμό συλλογής ταινιών πέρα των (art free, ama films, studio, seven, rosebud, odeon, audiovisual, ελληνικό κέντρο κινηματογράφου, filmtrade, pcv, 2-1-0 films) θα μας βοηθούσε ιδιαιτέρως.
Επίσης χαρά μας είναι να συζητάμε και να ανταλλάσσουμε σκέψεις γενικώς για τον κινηματογράφο αλλά και ευρύτερα για την τέχνη.
e-mail: kinioniou@gmail.com
Θέματα:
  • Αν έχει εντοπίσει κάποιος ταινία του Alejandro Jodorowsky ή του Shinya Tsukamoto σε μορφή film παρακαλώ να μας ενημερώσει.
  • Αν κάποιος βρίσκεται στην Κέρκυρα και θέλει, πέραν των συζητήσεων για τις ταινίες, να βοηθήσει και στα διαδικαστικά μας, πολύ ευχαρίστως να επικοινωνήσει μαζί μας στα τηλέφωνα: 1. 6973739735 (Δημήτρης), 2. 6989700004 (Παντελής), 3. 6976280756 (Νίκη)
Δεν υπάρχει αμοιβή, δεν υπάρχει είσοδος για τις προβολές, είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι και όλα είναι χρεωμένα στο πανεπιστήμιο.

2 σχόλια: